Odd Larønningen

Lørdag 12 og søndag 13 oktober ble Kretsmesterskapet for lag spilt på Vallø i Tønsberg. Hele 10 lag stilte opp i årets mesterskap. Etter innledende spill gikk følgende 4 lag til finalespill. Jarlsberg 1, Gokstad 3, Grenland 1 og Grenland 2.
Etter kamper mot hverandre hvor seier ga 120 poeng i tillegg til det som ble spilt vant Jarlsberg 1 forran Grenland 1. Gokstad 3 havnet som nr. 3.
Etter at spillet var ferdig ble det medaljeutdeling og vandrepokal til vinnerlaget. Som årets Kretsmestere spilte Aleksander Gran Person, Tian Solum Vallestad, Kris Henriksen og Torbjørn E Forsberg Pedersen.
Vi gratulerer alle medaljevinnerne og takker Vallø Bowling og John Einar Strand for et flott arrangert mesterskap.