Tore Anderssen

Hei ja idag starerNm junior og det med bra deltagelse hele 98 spillere stiller til start og lokalt fra Buskerud så er det 9 spillere fordelt på 4 fra Hallingkast Bk 3 fra Brage Bk og 2 fra Ringerike Bk.
Bubk ønsker alle deltakere velkommen og lykke til

Tore Anderssen

Buskerud Bowling Krets opplyser om at det er fremdeles noen plasser ledige til NM jr i Hønefoss
siste frist for og være med i NM er satt til den 10/1-2010
Mvh
Tore Anderssen
Leder BUBK

Tore Anderssen

Vi i Bubk gratulerer Line Berg Almestrand med seier og Ann Kristin Dahl med andre plassen og Trond Andersen med 300 serie i klassemesterskapet C/D i Drammen
Tore Anderssen

Tore Anderssen

Styret i kretsen gratulere Line Berg Almestad Ringerike bk og Julius Emil Hopka med førsteplass og Tony Opsand med en bra 7 plass, vi gratulerer også Julius og Tony med førsteplass i dobbel
Meget bra gjort av dere alle sammen.
For styret Tore Anderssen

Tore Anderssen

Hei Alle Klubber

Fristen for påmelding til turneringsleder kurs er forlenget til 10/11-08.
Det er sikker noen klubber so trenger oppfriskningskurs eller nye turneringsledere, i følge FS så er det for få i Buskerud krets, så ta i ett tak og meld dere på.

Tore Anderssen

Vi minne alle klubber på at det på kretstinget ble det vedtatt ved forslag fra Tigers at alle klubber betaler en avgift på kr 10,00 pr starende spiller i Buskerud, så det hadde vært en fordel at klubbene sendte inn en startliste til kretsen

Børre Kristiansen

Da er det igjen klart for kretsting.

Forskjellen på Kretstinget i år i forhold til i fjor er at det i år ikke vil bli valgt ett nytt kretsstyre.

På grunn av liten interesse for kretsen og den oppgaven vi utfører, vil styrets sammensetning fremover bestemmes direkte av klubbene.

Fra lovhefte:

§17 Styret i BuBK

Styret i Buskerud Bowlingkrets skal bestå av en representant fra hver av de 5 klubbene, fortrinnsvis fra klubbenes egne styrer. Hver av representantene skal også ha en varamann fra sin egen klubb. Gruppen selv må bestemme seg imellom hvem som skal inneha hvilke verv. Vervene skal gjelde for 2 år av gangen med forskyvning for leder/kasserer og nestleder/sekretær.

For BuBK skyld vil vi at klubbene tar dette seriøst, og prøver å finne en representant fra klubben som kan stille på Kretstinget 2008. Slik at det styret som skal i gang fra høsten 2009 har noe å forholde seg til.

Mvh Styret BuBK

Innkalling:
http://kretser.bowling.no/buskerudbowlingkrets/dokumenter/?Id=171

Børre Kristiansen

Det er vedtatt å sende 2 lag til årets kretslagsluttspillet i Trondheim.

Sluttspillet spilles 26-27 april på bowling1 sine lokaler på Heimdal.
Det blir en egenandel på 500,- pr pers. og alle spillere som er utatt har takket ja.
Lagene er som følger: Buskerud 1: Monica Lislien fra Drammen Tigers, Christian Evensen fra Drammen Tigers, Kim A Hovde fra Drammen Tigers og Fredrik Gundersby fra Ringerike BK. Buskerud 2: Line Berg Almestrand fra Ringerike BK, Fredrik Jensen fra Brage BK, Tony Opsand fra Brage BK og Glenn E Mørstad Persson fra Drammen Tigers.

Avreise vil være med bil fra bowling1 Drammen fredag 25 april kl.1600.

http://www.bowling.no/dokumenter/?Id=165 />