Lillian Larsen

Referat fra styremøte er lagt ut.

5 cup og Mjøscup håper jeg å få lagt ut i kveld eller senest i morgen kveld. Beklager at det er litt forsinket.

Mjøscuplistene etter turneringen på Lillehammer før jul og Romjulstreffen på Hamar nå i romjulen er nå klare og lagt ut.

På listene lagt ut etter turneringen på Valdres ble turneringen på Hamar før jul borte. Dette er nå rettet opp på de nye listene.

Hei

Har nå lagt ut resultatene fra 5 cup nr 5.

Vær oppmerksom på at jeg endelig har lagt ut totallista sortert etter de beste rundene. Fra neste runde vil de første få 6 turneringer og vil deretter kunne begynne å stryke. Det vil nok gjøre store endringer på lista etter hvert...

Da er KM-lag over for denne gang og mesterene er kåret etter spennende spill på Elverum.

19 lag deltok, 5 damelag og 14 herrelag.

De 5 damelagene spilte 3 serier og det var ikke finale for damene. Gjøvik 1 tok en klar sier etter bra spill i siste serien. Solør og Elverum fulgte på de neste plassene.

Herrene spilte også tre serier innledende, men der gikk de 4 beste lagene til finale. I finalen viste Briskebyen seg igjen sterkest og vant alle sine kamper. Elverum, Solør 1 og 2 vant hver sin kamp. Det ble derfor pinnefallet i finalen som ble avgjørende for rekkefølgen. Da ble Elverum nr 2 foran Solør 2 på tredje plass og Solør 1 fikk den kjedelige fjerde plassen.

For flere plasseringer se resultatlista under dokumenter.

Det har vært to turneringer som har pågått samtidig i kretsen. Begge hadde god deltagelse. På listene for Mjøscupen er det nå mange som står registrert med turneringer. Husk at du må spille 6 av i alt 13 for å være med å spille om finaleplass til våren.

Resultatene finner du under dokumenter.

Det er blitt gitt beskjed til meg om feil i lista fra 5 cup nr 1. Dette har jeg nå rettet opp og gitt beskjed til NBF om rettelsene også.
De listene som inneholdt feil er slettet og erstattet med oppdateret lister.

Hei alle bowlingvenner
Nå er 5 cup startet opp igjen. Resultatlistene vil ikke bli klare før 19.august. Dette skyldes at banene på Gjøvik ikke ble klare til 12.august.

Resultatene vil ikke bli sendt ut som e-post i denne sesongen, men lagt ut her. Vil som i fjor legge ut både exel- og PDF filer.

Har dere komentarer eller spørsmål, vennligst benytt e-post: lilli2@online.no

Nå er 5 cup ferdig for denne sesongen. Resultatene finner du under dokumenter. Premiene vil bli overført til vinnerenes konto i nær framtid.

Finalespillet er over og to vinnere er kåret. Christer Aker og Geir Ståle Kristiansen, begge Briskebyen vant hver sin klasse etter spennende stegfinaler.

Fredrick H. Åsheim,Gjøvik

Til Mjøscupfinalen 5.mai har Christer meldt fra at han ønsker å spille i juniorklassa. Som en følge av dette har Lars A Granheim fått plass i seniorfinalen.

Juniorklassa vil da ha 5 finalister. Dette skyldes at Håkon Nerdrum ved en feil ikke har fått registrert resultatet fra Kongsvinger Open. Dette har klubben hans meldt fra om til NBF. Han har dermed fylt kravet om spill i tre forskjellig haller og er kvalifisert til finalen.

I KM resultatene som ligger på bowlingres hadde det blitt en feil. Gudbrand Mikkelsen kom opp som B-spiller i bowlingres, men han er C-spiller i følge bowling.no. Har sjekket snittet fra i fjor og klasse C er riktig. Som en følge av dette ble han nr 2 i klasse C. Har rettet på bowlingres og det ser der ut som om han er i feil klasse, men det er allikevel rett.

NBF arrangerer sluttspill for junorlag selv om det ikke har vært noen telefonliga i år. HOBK har meldt på to lag. Knut Atle Skoglund fra Solør og undertegnede blir med som lagledere.

Vi reiser med tog som går fra Hamar kl. 15.37 på fredag og returnerer søndags kveld, toget skal være på Hamar 20.46.(noen reiser fra Moelv/Lillehammer). Følgende spillere skal være med:
Espen R. Sand, Gjøvik
Fredrick H. Åsheim, Gjøvik
Rune Smedhaugen, Gjøvik
Simen Solberg, Gjøvik
Andreas Skoglund, Solør
Simen SKoglund, Solør

I siste styremøte satte vi opp premiefordelingen i årets 5 cup. Den ble som følger:

20.premie 400,00

Nå er de innledende rundene i Mjøscup ferdig. Det vil bli finalespill på Bowling1,Hamar mandag 5.mai kl 18.00.
Under dokumenter finner dere foruten resultatlistene, info om premiene og hvem som er kvalifisert til finale. Vær obs på det som står under Finale når det gjelder hvem som er kvalifisert til disse.

KM

Har nå lagt inn på bowlingres.no alle påmeldingene. Som dere ser er det deltagerrekord, hele 102 stk er påmeldt!!
De fleste har fått den ønskede puljen, men dessverre måtte noen ta til takke med andre ønsket.

Det er mange som ønsker å spille KM og det er vi glade for. På grunn av at det er så mange som vil spille er det opprettet ekstrapulje søndag kl 13.30.
Turneringen ligger nå på bowlingres.no, der står det 24 plasser kl 13.30 men vi har bare 16. Svein Tore har fått beskjed så jeg håper at det blir rettet snart.