Inge Sneberg

Nordland Bowlingkrets inviterer til samling for juniorene lørdag og søndag siste helgen i november. Invitasjonen er sendt ut til alle klubbene og håper flest mulig stiller opp. Samlingen vil også være en del av grunnlaget for uttak til juniorsluttspillet.

Tidskjema;
Lørdag kl. 11 - kl. 18 og søndag kl. 11 - kl. 17.

Påmelding innen 24.11.08 til Ingar Gabrielsen

Tlf: 97199286

Deltakerne må selv dekke reise og opphold, selve samlingen blir dekt av kretsen.

Inge Sneberg

Nordland Tournament(NT) på Sortland har til nå 62 påmeldte og flere står på venteliste. Dette er artig sier leder av Blue Strike BK, Halvar Mikalsen.

Vi vil i år og ordne tribune bak spillerne slik at dette vil bli en publikumssuksess i år og. Det er enda ledige plasser fredag den 07.11 kl. 14, kl. 17, kl. 20 og kl. 22.45, så hiv dere rundt å bli med på en flott bowlinghelg i Vesterålen.
Ingar Gabrielsen, Leder for Nordland Bowlingkrets og ansvarlig for NT er imponert over deltakelsen på Sortland.

Inge Sneberg

Nå er turneringen over i Bodø og alle er snart kommet seg vel hjem etter mye bra spill i helgen. Takker Polarteam med Ingar i spissen for en godt gjennomført turnering.

I damefinalen møtte Kaja Bjørndal fra Blue Strike BK, Sortland 3 landslagsspillere og de ble for sterke denne gangen. Til slutt vant Heidi Thorstensen over Ann Louise Haugen og Cathrine Bjercke ble nr 3.
Herrefinalen ble også veldig spennende og det var høgt og godt spill. Geir Ove Strand fra Mosjøen BK ble nr 4 og John-Rickard Kristoffersen fra Arctic Strike BK ble nr 3, og da var det duket for en tøff runde for Christer Jakobsen, Vågan BK mot Martin Olsen, Frogner BK. Her holdt Christer hodet kaldt og vant med god margin.

Inge Sneberg

Vågan Bk med Simen Jensen og Christer Jakobsen i spissen har vært i storform i de 3 første serieomgangene i 1. divisjon. Viser til artikkelen fra Lofotposten.no den 30.09.2008.
http://www.lofotposten.no/lokal_sport/

Vågan BK har fått flere forsterkninger før sesongen startet, deriblant Aleksander Larsen fra Harstad og Tommy Pedersen fra Rana. I tillegg så har vågen flere stabile spillere i egne rekker, kan nevne Jan Arntzen i tillegg til Simen og Christer. Vi ønsker dem lykke til videre i sesongen. Stå på gutter!

Inge Sneberg

Innbydelse til trenerutdanning i Bodø 24.okt - 26.okt. 2008
Det tas imot deltakere fra Troms krets også hvis det er av interesse

Trener 1 utdanningen består av
Aktivitetslederkurs 16 timer
Trener 1 60 timer

Alle som vil bli trener 1 må ha aktivitetslederkurs først.
Dette blir avholdt i Bodø 24.-26.okt. med følgende tidsplan

Fredag 24.10 18-20 2 timer
Lørdag 25.10 10-18 8 timer
Søndag 26.10 11-17 6 timer

Det er satt opp ny kurshelg 27.febr. - 1.mars der
Trener 1 modulen blir påbegynt.

Deltakerne må dekke utgiftene til reise/opphold selv, eller at klubben dekker dette.
I tillegg er det egenandel på kr. 500 for hver deltaker pr. kurshelg

Påmelding til undertegnede senest 20.okt.
For at kurset skal avholdes må det være min 5 deltakere


Mvh
Ingar Gabrielsen
Nordland Bowlingkrets

Inge Sneberg

En liten påminnelse til dere som ikke har ordnet lisensen for årets sesong enda! Den må være betalt før serien starter og det vil si at dere som IKKE har gjort det har 5 dager på dere.
Ledere i klubbene og spillere som skal være med i ligaen og i turneringer bør sjekke dette snarest og informere medlemmer som ikke har betalt enda. Konsekvensen med å bruke spillere som ikke har lisensen i orden, er tap av poeng. Dette til orientering!

Inge Sneberg

Andrea Hansen, 13 år fra Svolvær overrasket alle med å kvalifisere seg til finalespill under årets Kick Off på Finnsnes.

Andrea som i år spiller for Polar Team BK i Bodø viste seg frem på Finnsnes i helgen og satte ny pers på 246. I stegfinalen så ble det for tøft, men hun fikk en flott 6. plass og premie for beste junior, dame og D - spiller.
Hun gjorde en flott innsats under Nordland Tournament for en uke siden hvor hun ble nr. 2 bak Gunnlaug Fagernes i karusellfinalen. Dette lover godt for ligaspillet som starter førstkommende helg.
Viser til hjemmesiden til Finnsnes BK eller følgende link; http://www.klubbnytt.no/.

Inge Sneberg

Nå er vi godt i gang med 1 delturnering i Svolvær med rekordstor påmelding. Kjempeartig sier John Arne Jakobsen i Vågan BK.

Det har vært gjennomført 2 puljer til nå og Jan Arntsen leder herreklassen og Kaja Bjørndal leder dameklassen, viser til resultater på bowlingres.no.
Det er første delturnering hvor vi måtte sette opp 3 ekstra puljer før vi var i gang med innledende spill! Fra fredag til lørdags kveld skal det gjennomføres 8 puljer så da vil vise seg hvem som vil være de 20 beste herrene og 8 beste kvinnene til finalespill på søndag.
Lykke til alle sammen, og husk at bowling er gøy!

Inge Sneberg

Etter godt spill under helgens avsluttende spill i Nordland Tournament så ble John Øyvind nr. 3 i Masterfinalen bare slått av Kent Inge Hagfors og Christer Jakobsen fra Vågan BK.

Viser til artikkelen i ab24 hvor står mye fint om gutten. Kan og suplere med at han gjorde en flott innsats under NM og var selv så heldig å få være der nede å se på. www.ab24.no/default.asp? Gå inn på sport å bla litt nedover.. :-)
Det blir spennende å følge han og de andre lovende juniorene vi har i kretsen.

Inge Sneberg

Har fått frie tøyler til å jobbe med denne siden og her kan dere komme med saker til meg om hva som rører seg i kretsen vår! Send på mail eller ring meg også ordner vi saken på nett... :-)

(U)Ansvarlig redaktør;
Inge Sneberg
Mobil: 91 71 01 55
E-post: inge.sneberg@trollfjord.no

Inge Sneberg

Da er tournamenten for denne sesongen avsluttet og vi gratulerer Christer Jakobsen og Gunnlaug Fagernes med seieren og Martin Olsen og Ann Louise Haugen med seieren i WC.

Det var mye bra bowling i helgen og under den siste delturneringen så måtte det jobbes av de aller fleste for å kunne kvalifisere seg viser ellers til resultatene på www.polarteam.no.

Inge Sneberg

Kretsen skal sende avgårde 2 lag til sluttspillet og følgende stiller på 1. laget;
Christer Jakobsen, John Øyvind Hafeld, Simen S. Jensen og Thomas Antonsen.
På 2. laget stiller; Alexander Olsen, Andrea Hansen, Morten Blix Pedersen og Pål Mastervik. Stian Larsen Tjønndal er reserve.
Vi ønsker alle sammen lykke til!