Halgeir

Hermed innkalles til årsmøte i Trøndelag Bowlingkrets.

Tid: Mandag 23. mars 2009 kl. 18.00
Sted: Dora 1 (VIP-rom)


Saksliste:
1. Godkjenning av innkalling og dagsorden
2. Godkjenning av fremmøtte representanter
3. Valg av møteleder og sekretær samt to til å underskrive protokollen
4. Årsberetning
5. Godkjenne regnskap og budsjett
6. Fastsetting av klubbkontingent
7. Valg av TBKr`s representant til Forbundsting
8. Behandle innkomne forslag:
1. Fra SU: Lokalligareglement:
Ved endring av reglementet for lokalligaen for 2 år siden, ble inntektskilden for SU uteglemt. Forslag til nytt pkt. 8.2: Hver spiller betaler 1kr per runde til SU.
2. Fra Styret: Statuettreglement:
Utgiften til statuetter og krus har økt betraktelig de siste årene, og er blitt en betydelig utgiftskilde for kretsen. Skal dette gå i balanse er alternativene å øke a) statuettavgiften, b) antall ganger man skal ha klart kravene eller c) kravgrensene. Årsmøtet må fastsette hvilket prinsipp som skal følges.
3. Fra Styret: Statuettreglement og reglement for kretsrekorder:
Innføringen av nye turneringsformer har gitt diskusjon i forhold til statuett-reglementet og setting av kretsrekorder. I turneringer der distansen er 9 serier, men spilles som 3x3, kan det være at noen spiller 6 serier på 2 påfølgene der det ikke er preparering i mellom. Bør dette telle i forhold til statuettkrav? Kan man sette kretsrekord på 4-5 og 6 serier på denne måten? På 24 serier spilles det 2x12 serier med preparering i mellom. Kan man da sette kretsrekord på 16 serier? Årsmøtet må fastsette hvilket prinsipp som skal følges.
4. Fra Styret: Kretsrekorder:
Forslag til nye distanser: 4-damerslag/ 6-mannslag herrer slik det spilles i Umbro denne sesongen (1x4, 3x4, 1x6 og 3x6). For damene må dette skilles fra 1x4/3x4 slik det har vært spilt tidligere.
9. Valg

På valg står: nestleder (2 år), sekretær (2 år), styremedlem (2 år),
2 varamedlemmer (1 år) samt for 1 år: seriekomite, bane-/ kulekontrollør, journalfører, Sportslig Utvalg og revisorer. Valgkomite skal oppnevnes for 1 år.

Klubbenes mandatfordeling til kretsens årsmøte:
1 - 7 medlemmer: 1 mandat
8 - 15 medlemmer: 2 mandater
16 - > medlemmer: 3 mandater

Med hilsen
Styret i TBKr