Halgeir Ludvigsen

Innkalling til Årsmøte 2018 finnes under arkiv/ klubbinfo.

Det er sendt ut oppfordring til klubbene om å sende inn forslag til kandidater til styret.
Nytt av året er at det blir anledning til å delta på årsmøtet via Skype.

Marte Lien

Skjema er tilgjengelig i både word- og pdf-format.
Fyll helst rett inn i Word-format og send inn.

Da styret mottar mange forskjellige søknader om økonomisk støtte, har vi utviklet et eget skjema til dette formålet. Dette for å sikre at alle søknadene inneholder den informasjonen som kretsstyret trenger for å behandle den.

Marte Lien

Hvordan få en bedre krets?
Skjemaet skal besvares av klubbene, svarfrist 10 dager (til årsmøtet)

Vi tenker at klubbene rundt om i kretsen sitter med mange gode ideer om hva som kan gjøre bowlingkretsen vår bedre. Tanker om hva klubbene forventer av kretsstyret, om rekruttering, hva som mangler og hva vi trenger.
Gjennom å besvare denne behovsundersøkelsen vil det være lettere for styret å vite hva dere mener er viktig for styret å jobbe med, å få vite hva dere har av gode forslag og ideer, hva dere som klubber evt. trenger hjelp til.

Ingrid S Hansen

3gull og en bronse så langt

Gratulerer til Petter Meland og Stig Kleveland med gull i dobbel i A.klassen - til Rolf Boysen og Thore Liberg med gull i B-klassen og Arne Svein Ström og Anton Olstad med gull i C-klassen. Bronse i C-klasse damer til Rigmor Hansen og Ellen Andersen! Nå er det Trios som står for tur!

Kirsti Rørvik

Gull og kongepokal til Andrea - bronse til Tore Rokkones, Åse med en flott 7.de plass og Åke og Tore Torgersen med henholdsvis 5.te og 6.te

Årets NM har vært et flott arrangement med dedikerte arrangører og hall, som har gitt en verdig ramme rundt mesterskapet. Med masse godt spill og spenning hele veien. Blandt damene var Andrea i en klasse for seg og vant gull og kongepokal med stil. Også Mads Sandbekken ledet etter mellomspill og finale, men etter 2.serie i PP var Tore R i tet. Iherdig innsats til tross, det ble for mye rødt i serie 3 og fra sin 11.te plass etter semifinalen, klatret Bjørn Einar Rudshagen jevnt og trutt i samtlige kamper og endte opp med sølv.
I dobbel tok Andrea og Åse sølv, Tove og Grethe ble nr. 5
Tore T og Christer Jacobsen med bronse, Åke og John Anders nr. 5, Tore R og Stig Rune nr. 7
Vi gratulerer samtlige av kretsens finalister, medalje- og pokalvinnere med flotte prestasjoner og positive holdninger i NM. Alle er utvilsomt gode ambassadører både for idretten, klubben og kretsen!

Kirsti Rørvik

Sander Lindstad, Munken - kretsmester U13, Torgeir Ludvigsen, Munken - kretsmester gutter og Jalmika da Silva, Verdal - kretsmester jenter

For mange av juniorene var KM turneringsdebuten, og spenningen var stor da de startet. Fra sidelinjen så det ut til at det var med skrekkblandet fryd de stilte til start, og tilsyndelatende koste de seg alle sammen utover i turneringen. At KM junior ble avviklet sammen med KM sgl/dbl og de derfor måtte spilte sammen med etablerte spillere, gikk veldig fint.
Vi gratulerer Sander Lindstad, Munken, Anders Johansen, TBK, Erik Andrew Cook, Heimdal, Torgeir Ludvigsen, Munken, Jalmika da Silva, Verdal, Ronja Petersen, Munken og Merethe Olsen Gulløy!!

Kirsti Rørvik

Tove Fosseide, TBK og Patrick Gimmestad Emblem, Molde ble kretsmester i sgl. Gratulerer!

Begge vinnerene ledet også både etter innledende og mellomspill, så det er utvilsomt 2 verdige kretsmestere i TBKr 2014!
Gratulerer også Tove og Patrick med seier i dbl med sine makkere Ingrid Olsen og Morten Vestneshagen!
Alle medaljevinnere gratuleres herved - du finner plasseringer og resultat på bres.no

Kirsti Rørvik

KM sgl/dl innledes med første pulje onsdag kl.18.00.
Av respekt for idretten, klubben og medspillere stiller alle i klubbdrakt.

Det er hittil over 80 påmeldte i KM sgl/dbl, og det er fortsatt ledige plasser. Påmelding på Bres
Vi ser frem til et flott mesterskap og minner om at vi har et regelverk å forholde oss til, og viser hverandre, idretten, klubben og resten av verden respekt og kler oss i hht gjeldende dresskode :)
For at det ikke skal være noen tvil: Ureglementert antrekk medfører gebyr i hht NBF's lov.

Kirsti Rørvik

Med 9-3 og 10-2 i kamppoeng mot Røros, rykker TBK3 opp i 2.divisjon

Vi gratulerer TBK3 med seier i begge kampene. Stig Kåre luktet på en 300-serie. Lommetreff på 1.ste slag i 10.de, og 9'ern står pal. Men Bob tar den ved en senere anledning.
Det var flere høye serier fra begge lag, men kampen var avgjort etter 2.serie i kamp 2 - da TBK ledet 6-0
Vi ønsker begge lag lykke til i sesongen 2014/15

Gaute Hoff

Vi gratulerer!

Munkens herrer ble med dette dobbeltmestre i 2014! En meget sterk prestasjon.I hele tatt ble dette en god sesong for flere klubber i TBKr. Trondheim BK tok tredjeplassen i Umbroligaen for damer og rykket opp til både Umbro og 1.div med lagene sine. Heimdal BK rykket opp i Umbro damer . I tillegg tok Molde BK en flott fjerdeplass i sin debutsesong i øverste divisjon, sterkt. Verdal damer rykket opp i 2.div.
Så alt i alt ble denne sesongen en flott sportslig opptur for "trøndersk" bowling.

Egil Toftaker

Om ikke lenge er det klart for KM lag. Invitasjon finnes under "nyeste dokumenter" Oppdatert liste for Midt- Norsk mesterskap er også lagt ut med overskrift Poengstilling.

Veikko Kotka


Charles Minnecup er ferdigspilt, og vi har fått 2 meget verdige vinnere.. I år ble turneringen spilt på Oljeprofilen "Ælgen", som er en 44 fot lang oljeprofil som har blitt brukt i seriesystemet i Sverige.

Veikko Kotka

Sesongen 13/14 har så smått begynt allerede før vi har kommet til 1 juni. Hos Centrum Bowling foregår i disse dager en av trøndelags største turneringer når Charles Minnecup igjen går av stabelen.

Egil Toftaker

Det er klart for påmelding til Kretsmesterskapet 2013. Vi har i år valgt å arrangere KM som ett mesterskap. Det vil si at alle klasser, Senior og Junior spiller i samme turnering. Det er laget to plakater, og disse finnes under "nyeste dokumenter". Vel møtt til Oppdal og Kretsmesterskapet 2013!