Veikko Kotka

Ny sesong, og vi er godt igang med turneringer rundt om i trøndelag..

Da har mange av oss allerede sesongdebutert, og vi har hatt 3 "større" turneringer i kretsen allerede i tillegg til et par midtukecuper.. Det hele starta på Oppdal.. Her vant Solørs Jan Cato Sparby foran orklas Pål Selvnes og John Anders Jensen.. Bra start på sesongen av Orklaguttene:) I tillegg fikk TBKs Maren Berg en finfin tredjeplass bak Sollis Line Almestrand og Polars Andrea Hansen.. Meget bra arrangement av Oppdal BK, og det viser også 16 deltagere i dameklassen og 50 i herreklassen..

Helga etter var mange av oss samla på Dora til Doras nye turnering "Kjægleknuser'n". Her vant Verdal BKs stjerneskudd Robin Grindvik Herreklassen foran Dora BKs Stig Kleveland og TBKs Per Einar Walstad. Dameklassen ble vunnet av TBKs Åse Jacobsen foran mor Ingrid Olsen med Liv Grete Rundhaug på tredje.. Juniorklassen ble vunnet av Orklas Arvid Espen foran TBKs Johan Jacobsen.. Deltagelse : 8 damer, 2 juniorer og 35 i herreklassen.

Og nå sist helg ble trøndertarten arrangert av kretsen på Dora. Her er det verdt å merke seg på Selvnes sine 2 starter innledende på 1480 og 1430, i tillegg til Patrik Walstads 300 serie innledende.. Her ble det seier til TBK i begge klasser, med Tove Fosseide foran Ingrid Olsen og Liv Grete Rundhaug i dameklassen.. Og i herreklassen ble en spennende finale avgjort i Patrik Walstads favør, foran Dora BKs Stig Kåre Johansen og Orklas Pål Selvnes.. 34 deltagere i herreklassen og 13 i dameklassen..

Lykke til med videre turneringsspill ønskes alle kretsens spillere.