Veikko Kotka

Sesongen 13/14 har så smått begynt allerede før vi har kommet til 1 juni. Hos Centrum Bowling foregår i disse dager en av trøndelags største turneringer når Charles Minnecup igjen går av stabelen.

I år som tidligere år samler Charles Minnecup massevis av bra spillere fra hele landet. Blant de påmeldte i år er 3 VM-uttatte spillere i årets Norgesmester Mads Sandbækken, tittelforsvarer Bjørn Einar Rudshagen og Svein Åke Ek. Pr i dag er 40 herrer og 15 damer fordelt på 20 ulike klubben påmeldt, men det er fortsatt plass til flere.

Årets turnering spilles på den svenske serieprofilen Ælgen, som er 44 fot lang. En spennende oljeprofil som krever presisjon, men som samtidlig er veldig spillbar.

Så langt er det Mr Centrum himselves, TBKs Per-Einar Walstad som topper i herreklassen med 1345 i ren score, og 1375 inkludert handicap. I dameklassen leder Elin Anne Larsen fra Trønderstrike med 1183 inkludert handicap.

Vi kommer med flere oppdateringer etterhver som puljene spilles.

Jeg vil prøve å holde litt liv i TBKrs nyhetsoppdateringer kommende sesong, etter et par år med heller laber virksomhet fra min side.

Lykke til ønskes alle deltagere, og god sommer til dere som velger å drøye det litt før dere starter på en ny sesong!:)