Odd Larønningen

Totalt 3 jenter og 12 gutter stilte til start i årets KM-junior sgl/dbl som ble spilt på Vallø i Tønsberg søndag 24 januar. 6 stk. Eldre Gutt, 5 stk. Yngre Gutt, 2 stk. Eldre Jente og 2 stk U13. Kretsstyret gratulerer alle medaljevinnerne i klubbene Gokstad, Grenland og Larvik som fordelte medaljene godt seg imellom.
Resultater i singelklassene:
Alex Huynh Gokstad vant og er kretsmester i klassenYngre Gutt. Sølvmedalje gikk til Tor Richard Edvardsen Larvik og Bronsemedalje til Sander Benden Grenland.
Reimon Løvsjø Grenland vant og er kretsmester i klassen Eldre Gutt. Sølvmedalje til Fredrik Eik Søgnen Grenland og Bronsemedalje til Kristian Hansen Grenland.
Emilie Mathisen Larvik vant og er kretsmester i klassen Eldre Jente. Sølvmedale til Anniken Hansen Vik Grenland.
Resultater Double
Eldre junior: Fredrik Eik Søgnen og Kristian Hansen Grenland vant og er kretsmestere. Sølvmedaljer til Emilie Mathisen og Tor Richard Edvardsen Larvik. Bronsemedaljer til Reimon Løvsjø og Martin Bringsværd Grenland.
Yngre junior: Alex Huynh og Namo Kallik Hamid Gokstad vant og er kretsmestere. Sølvmedaljer til Sander Benden og Tobias Fransson Larønningen Grenland.

Deltagere som ikke ble premiert med medaljer fikk hver sin statuett som bevis på at de hadde deltatt i årets junior KM, deriblandt 2 spillere som deltok i klassen U13.