Odd Larønningen

4 og siste serieomgang i VTBK`s juniorliga ble avsluttet i dag på Vallø i Tønsberg. Jarlsberg 1 ( Thomas Normannseth og Adrian Garder) vant med kun 1 poeng til Gokstad. Det var stor spenning i siste kamp da disse 2 lagene møtte hverandre og med seier 4-0 til Gokstad ville de vunnet serien, men med bare 3-1 seier holdt det ikke slik at laget måtte ta til takke med sølvmedaljer. Grenland ble nr. 3 og fikk sine bronsemedaljer. I sesongens serie har det deltatt 4 lag og 10 spillere. Pizza/brus og diplomer til alle etter at de siste kampene ble spilt i dag.

Kretsstyret vil takke både spillere, foreldre og hallen på Vallø for flotte bowlingdager og mye godt spill i kampene som har blitt spilt.

Odd Larønningen

Alle kamper i siste serierunde av vår junior-liga er flyttet fra lørdag 23 april til søndag 24 april. Det er også nye tidspunkter for kampstartene. kl. 14.30, 16.00 og 17.30.
Etter at alle kampene er ferdigspilt blir det premieutdeling, pizza og brus i bowlinglokalet for alle spillerne og lagledere.

VTBK`s styre ønsker alle lagene LYKKE TIL!!

Odd Larønningen

Det er nå klart for påmelding til KM SGL/DBL som spilles på Vallø i Tønsberg 21 - 22 mai. Plakat ligger på bowlingres.no hvor også hver enkelt kan melde seg på. Husk å melde fra om hvem som skal spille dobbel med hvem.
VTBK`s styre håper mange fra våre 4 klubber stiller i arrangementet og gjør dette til en fin avslutning på denne sesongen.

Odd Larønningen

Gratulere til Jarlsberg 1 med godt spill og som kretsmestere for lag i VTBK 2021. Å vinne med 599 poeng til Gokstad på sølvplass er solid.
En Vandrepokal skal dere også få etter hvert som får sin plass minst års tid på hylla bak disken på Vallø.
Jarlsberg sitt 2 lag vant bronsemedaljene.
Gratulere også til Hiep Van Huynh fra Gokstad med 299 og svært nær en 300 serie i RR Finalen.

Takk til alle spillerne som deltok og velkommen igjen til neste kretsmesterskap som blir KM Sgl/Dbl VTBK den 21 mai 2022.

VTBK styre vil også takke alle spillere og hallpersonellet for å følge de lovbestemte korona-tiltakene så flott som det ble gjort. Lite andre folk i hallen og bruk av munnbind hele tiden.

Odd Larønningen

Pulje for innledende spill på lørdag er flyttet til 1 time senere og starter kl. 11.00. Finalespillet flyttes også til kl. 14.00

Lag a` 4 personer + 1 reserve. Klubbene kan melde på ubegrenset antall lag. Påmeldingsavgift pr lag er kr.1000,- Avgiften betales inn til kretsens bankkonto nr. 2400.30.96560
Amerikansk spillestil. Det spilles 3 serier. Puljetid for innledende spill er lørdag kl. 11.00. (mrk: Med flere enn 8 påmeldte lag vil arrangør sette opp en ekstra pulje på fre-dag.)

Til RR finale på Lørdag kl. 14.00 går de 4 beste lagene fra innledende spill.

Kretsmestere blir det laget med høyest sammenlagt score fra inn-ledende og finalespill inkludert bonuser og eventuelt HCP.Påmelding til: Vegard Rach-Fjeld, Mail: vrf@altiboxmail.no tlf.90052042

Påmeldingsfrist er senest onsdag 8/12-2021

Odd Larønningen

Spillested blir også denne sesongen på Vallø i Tønsberg. Det er påmeldt 4 lag som skal spille 4 ganger mot hverandre i løpet av 4 serierunder.
Første serierunde skal spilles søndag 28 november med kampstart kl. 11.00. Neste kamp kl. 12.00 og siste kamp kl. 13.00.
De 3 neste serieomgangene spilles Lørdag 22 januar, Søndag 27 mars og Lørdag 23 april.
Etter spillet i siste serieomgang blir det premieutdeling og Pizza/brus i hallen.

Resultater og tabell vil være å følge med på NBF`s hjemmeside som tidligere.

VTBK`s styre ønsker med dette alle spillere og "publikum" noen fine opplevelser på Vallø.

Odd Larønningen

Etter 2 års opphold med arrangering av KM pga. Korona-pandemi har vi i VTBK`s styre gleden av å invitere kretsens 4 klubber til å delta med sine lag i KM for lag 2021.
Det spilles i kun Herre-klasse da ingen av våre 4 klubber kan stille med damelag denne sesongen. Damer i klubbene kan da delta på herrelagene. Det spilles uten HCP.
• Lag a` 4 personer – best av 3 serier – 4 beste lag til PP finale.
• Klubbene kan melde på ubegrenset antall lag.
• Påmeldingsavgift pr lag er kr.1000,-
Avgiften betales inn til kretsens bankkonto nr. 2400.30.96560
• Amerikansk spillestil.
• Puljetid for innledende spill er lørdag kl. 10.00. (mrk: Med flere enn 8 påmeldte lag vil arrangør sette opp en ekstra pulje på fredag.)
PP finale Lørdag kl. 13.00.

• Innledende spill tas med i den totale sluttsummen.
• I PP-finalen gis følgene bonus: For vunnet kamp – bonus på 80. Uavgjort gir halv bonus til hvert av lagene. I tillegg gis det bonus for høy score på la-gene på bakgrunn av følgene: Lagscore over 800 = Bonus 20, Lagscore over 900 = Bonus 40 og Lagscore over 1000 = Bonus 60.


Det lag med høyest total-score inklusive bonuser blir Kretsmester.

Odd Larønningen

KM Lag skulle vært avholdt på Vallø i Tønsberg 13-14 november 2021. Mesterskapet er foreløpig utsatt pga. den fortsatte faren for korona-smitte.
Kretsen vil komme med en ny dato i løpet av høsten.

Odd Larønningen

Det har i dag, torsdag 12 mars, kommet melding fra Norges Idrettsforbund at all sportslig aktivitet skal opphøre med umiddelbar virkning på grunn av faren for spredning av Korona-viruset.
Vi i Kretsen plikter å følge dette og avlyser derfor ligarunden som var satt opp til å spilles på Vallø lørdag 21 mars.
Styret vil komme tilbake med mer informasjon om den siste serierunden som skal holdes i april ved et senere tidspunkt.

Odd Larønningen

Robert Lind og Jan Egil Hansen ble Norgesmestere double i klasse A på Hamar sist helg. De bowlet 6 serier hver og med et snitt på 226,83 (1361) på Robert og 216,18 (1287) på Jan Egil vant de med 24 pinners margin til sølvvinnerne.
Vi i kretsen Gratulerer!

I singelklassene gikk 3 av kretsens spillere videre til semifinaler/finaler. I klasse A ble Trond Jensen Jarlsberg BK til slutt nr. 10. I klasse B ble Robert Lind nr.5 og Svein Isaksen Larvik BK nr.11.
Totalt deltok det 18 spillere fra "våre 4 klubber" denne gang. Alle herrer.

Odd Larønningen

Allerede den første lørdagen i det nye året er det klart for serierunde 5 i VTBKs juniorliga. 9 kamper skal spilles denne dagen på Vallø Bowling i Tønsberg. De første 3 kampene starter kl. 11.00.
Etter 4 spilte serierunder og 8 kamper for hvert lag er det svært jevnt i toppen av tabellen med Jarlsberg/Sofiemyr øverst med 28 poeng. På 2 plass ligger Larvik 1 med 27 og på 3 plass ligger Grenland 1 med 25.
Det blir spennende å se hvem som får det best til denne lørdagen. Vi ønsker alle lagene lykke til.

Odd Larønningen

Norges landslagstrener Ulf Hämnäs var torsdag 28/11 på Vallø å hadde trening med vår krets yngre jenter og gutter. 3 av kretsens 4 klubber deltok med spillere.
Ulf i samarbeid med vårt kretsstyre hadde lagt til rette for undervisning i 3 timer med sving/slipp-teknikk og spare-spill. Det virket som alle synes dette var interessant og lærerikt.
Kretsstyret retter en stoooor! takk til NBF og Ulf.

Odd Larønningen

Til spillere/klubber i Vestfold og Telemark!

Torsdag 28 november inviteres alle kretsens spillere mellom 13 og 23 år til en treningskveld/kurskveld på Vallø i Tønsberg.
Vi får da Ulf Hämnäs, Norges Landslagstrener på besøk og han kommer til å legge vekt på sving/slipp-teknikk og sparespill.
Alle kretsens juniorer, u21 og u23 spillere er velkomne til å delta. Kurset er gratis for alle.
Undervisningen starter kl. 17.00 og vil vare ca. 3 timer.

Påmelding gjøres til Odd Larønningen tlf.97657981 eller mail: Odd. Laronningen@sf-nett.no

Odd Larønningen

Serieomgangene 5 og 6 skal spilles og kampene starter kl.11.00 og varer til ca. 15.30. I alt skal det spilles 9 kamper denne lørdagen. Etter 4 serierunder har det sammensatte laget fra Jarlsberg/Sofiemyr og Larvik 1 inntatt tabell-toppen med 16 poeng hver, men flere lag jakter like bak. det blir spennende å følge med..

Her finner du tabell/resultater: https://www.bowling.no/ligaspill/resultater/index.php?Id=1345&sesong=2019&runde=18332 />


Kretsstyret ønsker alle lagene lykke til!

Odd Larønningen

Serieomgangene 3 og 4 skal spilles og kampene starter kl.11.00 og varer til ca. 15.30. I alt skal det spilles 9 kamper denne dagen. Etter serierunde 1 og 2 har det sammensatte laget fra Jarlsberg/Sofiemyr tatt tabell-toppen, men flere lag ligger hakk i hel.

Her finner du tabell/resultater: https://www.bowling.no/ligaspill/resultater/index.php?Id=1345&sesong=2019&runde=18332 />

Kretsstyret ønsker alle lagene lykke til!

Vegard Rasch-Fjeld

VTBK avholdt KM for lag 12-13.oktober på Vallø Bowling med totalt 9 lag

Tusen takk for all deltakelse i årets KM Lag i Vestfold og Telemark BowlingKrets (VTBK).
Tusen takk for all hjelp fra de ansatte på Vallø Bowling.
I PP-finalen ble det 3 lag fra JBK og ett lag fra Larvik BK.

Gratulerer til laget fra Larvik BK som tok gullmedalje og vandrepokal med totalt 5.129 poeng.
Laget bestod av Einar Kulseng, Robert Lind, Svein Isaksen, Sven Michael G Langsem og Tor Inge Geliassen

Sølvet gikk til et lag fra JBK med 4.996 poeng som bestod av Lars Stokke Lindquist, Mads Jbk Gjermundsen, Terje Karlsen og Trond Jensen.
Bronsen gikk også til JBK med 4.522 og følgende lag: Line Line-Henriette Undrum, Rune Johansen, Stig Øyvind Berge og Thomas Wilhelm Aakermann.

Vegard Rasch-Fjeld

KM for lag spilles 12-13.oktober på Vallø Bowling

VTBK inviterer kretsens klubber til KM for lag 2019.
Det spilles kun Herreklasse. Damer spiller i herreklassen.
• Lag á 4 personer, mulig med mix-lag og rene lag.
• 3 serier m/Amerikansk spillestil hvor de 4 beste lag går til PP-finale
• Innledende spill lørdag 12.10 kl 11.00 og 14.00, samt søndag 13.10 kl 11.00 , PP-finale m/3 serier spilles søndag 13.10 kl 14.00. Innledende pinnefall er med til PP-finale

Laget med høyest score inklusive bonuser blir Kretsmester.

Odd Larønningen

Det er meget gledelig at hele 9 lag vil være med i kommende sesongs juniorliga. Foruten kretsens egne lag har det blitt påmeld 1,5 lag fra Sofiemyr Oslo.

Påmeldte lag er:
1 Gokstad
2 Gokstad 2
3 Grenland
4 Grenland 2
5 Jarlsberg
6 Larvik
7. Larvik 2
8 Jarlsberg/Sofiemyr, mix
9 Sofiemyr

Det er blitt en endring av dato på den første kampdagen som nå blir lørdag 5 oktober.
Alle lag spiller 2 kamper hver i de 8 kampdagene utover i sesongen. Totalt 16 kamper for hvert lag.
Følgende lørdager blir det spilleomganger. Lørdag 5 oktober (omg.1 og 2). Lørdag 19 oktober (3 og 4). Lørdag 16 november (5 og 6). Lørdag 14 desember m/pizza/drikke (7 og 8). Lørdag 4 januar (9 og 10). Lørdag 25 januar (11 og 12). Lørdag 15 februar (13 og 14). Lørdag 21 mars m/premieutdeling og pizza/drikke (15 og 16).

Odd Larønningen

Etter en svært vellykket gjennomføring av en juniorliga sist sesong vil vår krets også denne sesongen sette i gang med ligaspill for juniorer.
Vi håper å få med flere lag fra våre nærmeste nabokretser og inviterer herved klubber i kretsene med på dette.
Første spilleomgang blir lørdag 21 september. Det vil også bli satt opp spilleomganger lørdagene 19/10, 16/11 og 14/12 før nyttår. I 2020 vil det bli 4 spilleomganger til.
Foruten påmelding av rene klubblag kan det også påmeldes mix-lag fra 2 klubber. Aldersklasse: Følger NBF regler for juniorer.
Lag/spillestil: Hvert lag består av 2 spillere. Begge kjønn kan benyttes. 3 serier. Amerikansk. Det spilles med HCP-system B i kampene. (0-5-10-15-osv.)
Poengberegning: 1 poeng for hver serie og 1 for totalscore. Resultater: Legges inn av ansvarlig fra VTBK på NBF hjemmesider. Etter kampenes slutt (siste omgang høst og siste omgang vår) vil det bli innbudt til felles pizza m/drikke i hallen før hjemreise.
Ansvarlig for gjennomføring er Vestfold og Telemark Bowlingkrets. Alle kamper vil bli spilt på Vallø i Tønsberg. Det vil alltid være tilstede 1 person fra VTBK.
Spilleomganger blir lørdager. Alle lag spiller minst 2 kamper hver spilleomgang. Alle kamper spilles i/med klubbdrakter.
Pris for påmelding er kr.1500,- pr. lag. Alle lag vil få spille 10 - 16 kamper i sesongen.
Vestfold og Telemark Bowlingkrets vil stå for alle kostnader ifm. ligaen. Baneleie, pizza m/drikke og premier. Lagene må selv ta utgifter med reise til/fra kampene.

Påmelding gjøres til: Odd Larønningen tlf. 97657981 Mail: odd.laronningen@sf-nett.no
Påmeldingsfrist: 8 september

Følgende data må meldes inn
Lagnavn:
Lagleders navn:
Tlf:
Mail:

Odd Larønningen


Irene A. Askerøi Jarlsberg BK vant dameklassen og gullmedalje i singel med Mette Irene Rasch-Fjeld Jarlsberg BK på sølvplass og Benedikte Louise Forwall Ålgårdstad Grenland BK på bronseplass.
Aleksander Gran Persson Jarlsberg BK vant herreklassen etter en meget jevn PP-finale mot Svein Henriksen Jarlsberg BK. Da det kun var en kamp igjen i PP-finalen ledet Aleksander med kun 6 pinner på totalen mot Svein, men med 278 i sin sisteserie mot Sveins 190 vant Aleksander. Svein fikk sølvmedalje og Roar Gran Persson Jarlsberg BK tok Bronse.
Begge doubleklassene ble også vunnet av Jarlsberg BK ved Irene A. Askerøi/Mette Irene Rasch-Fjeld og Roar Gran Persson/Svein Henriksen.
I herrer double ble Einar Kulseng/Svein Isaksen nr.2 og Robert Lind/Thor Morten Bjørge nr.3 Alle fra Larvik BK
Premie for beste B-spiller gikk til Aleksander Gran Persson.
Premie for beste C-spiller gikk til Tobias Fransson Larønningen Grenland BK
Premie for beste D/E/F-spiller gikk til Ludwig Wannemacher Jarlsberg BK

Kretsen takker alle de 27 som deltok og ønsker alle en God Sommer!

Odd Larønningen

En junior-liga ble denne sesongen startet som en prøveordning i kretsen. Det ble med 6 lag og alle kamper ble lagt til Vallø bowling i Tønsberg. Det ble spilt 10 serierunder totalt og alle lagene spilte 2 kamper hver kampdag. Totalt 15 juniorer var med å spilte på lagene. Gokstad 6 stk., Grenland 6 stk., Jarlsberg 1 stk., Larvik 1 stk. og Sofiemyr 1 stk. Liga`n ble vunnet av Grenland 1 med mix-laget Jarlsberg/Sofiemyr på sølvplass og Gokstad 2 på tredje. Se alle resultatene her: https://www.bowling.no/ligaspill/resultater/index.php?sesong=2018&Id=1298

Odd Larønningen

Klokken 11.00 lørdag morgen spilles serierunde 9 og kl.12.30 spilles serierunde 10.
Hvem vinner serien? Grenland 1 eller mix-laget Jarlsberg/Sofiemyr. Spennende blir det å følge med.
Gokstad 1 eller Gokstad 2 har muligheter for å vinne sølv eller bronse.

Link til tabell: https://www.bowling.no/ligaspill/resultater/index.php?sesong=2018&Id=1298 />
Premieutdeling og pizza rett etter at serierunde 10 er ferdigspilt.

Odd Larønningen

Dato: tirsdag 19.mars
Tid: kl 18.30
Sted: Metro Bowling Sandefjord

Saksliste i henhold til vedtektene:
1. Godkjenning av sakslisten
2. Valg av dirigent og sekretær
3. Godkjenning av de frammøtte representanter
4. Årsmelding 2018
5. Regnskap i revidert stand for 2018
6. Innkomne forslag
7. Kontingent 2019
8. Budsjett 2019
9. Valg


Forslag til årsmøtet bes sendt styret v/leder Vegard Rasch-Fjeld (vrf@kongstunet.no) innen 05.03 kl 12.00.


Fullstendig saksliste med vedlegg blir utsendt innen 12.mars.

Antall representanter fra lagene skjer etter følgende skala:
For medlemstall til og med 50 - 5 representanter
For medlemstall fra 51 til og med 75 - 6 representanter
For medlemstall over 75 - 7 representanter


Styret tar gjerne i mot forslag på styremedlemmer.


Med hilsen

Vegard Rasch-Fjeld
leder VTBK

Odd Larønningen

Lørdag 16 februar var Vallø Bowling og VTBK arrangører for 7 og 8 serierunden i vår nystartede juniorliga.
Grenland 1 og det sammensatte laget fra Jarlsberg og Sofiemyr ligger som nr. 1 og 2 på tabellen, men det skiller kun 2 poeng mellom dem.
Innbyrdes oppgjør i 10 serieomgang avgjør trolig hvem som blir seriemestere. Gokstad 2 ligger på 3 plass og har 5 poeng opp til andre plass.
9 og 10 serierunder spilles på Vallø lørdag 6 april.

Premieutdeling med pizza/brus umiddelbart etter at kampene er ferdigspilt.

Odd Larønningen

VTBK`s juniorliga har kommet godt å vel halvveis og serierundene 7 og 8 spilles på Vallø lørdag 16 februar kl.11.00 og kl.12.30.
Kun 2 poeng skiller de 3 lagene i toppen. Hvilke lag blir den nye juniorligaens første vinner og hvem blir nr.2 og 3?
Til spillerne: Husk å møt opp i god tid før de første kampene starter.

Lykke til alle lag!!

Link til resultater: https://www.bowling.no/ligaspill/resultater/index.php?sesong=2018&Id=1298

Sven Tore Iversen

10 spillere stilte til start i årets kretsmesterskap i singel og dobbel for juniorer som ble spilt sist søndag (20/2-19) i Sandefjord. Det var kun guttespillere med denne gangen.
I klassen for Eldre gutter stilte det 3 stk. og Magnus Sandvik Jakobsen fra Gokstad vant og fikk derved gullmedaljen. Sølv til Sander Benden Grenland og bronse til Ludvik Baumann Karlsen Gokstad.
I klassen for yngre gutt vant Adrian Garder Jarlsberg og mottok derved gullmedalje. Sølvet gikk til Namo Kallik Hamid Gokstad og bronse til Bamo Kallik Hamid Gokstad.
Eldre gutt i dobbel ble vunnet av Magnus Sandvik Jakobsen og Ludvik Baumann Karlsen, mens Jonas Søland og Namo Kallik Hamid vant i Yngre gutt.

Kretsstyret Gratulerer alle medaljevinnerene!

Og en stor takk til Metro bowling og Gokstad BK ved Hiep van Huynh for et flott og prikkfritt arrangement.