Odd Larønningen

En junior-liga ble denne sesongen startet som en prøveordning i kretsen. Det ble med 6 lag og alle kamper ble lagt til Vallø bowling i Tønsberg. Det ble spilt 10 serierunder totalt og alle lagene spilte 2 kamper hver kampdag. Totalt 15 juniorer var med å spilte på lagene. Gokstad 6 stk., Grenland 6 stk., Jarlsberg 1 stk., Larvik 1 stk. og Sofiemyr 1 stk. Liga`n ble vunnet av Grenland 1 med mix-laget Jarlsberg/Sofiemyr på sølvplass og Gokstad 2 på tredje. Se alle resultatene her: https://www.bowling.no/ligaspill/resultater/index.php?sesong=2018&Id=1298

Lørdag 6 april ble de to siste serierunder spilt med spenning om medaljeplassene helt til nest siste kamp. Etter at spillet var ferdig ble det pizza/brus på alle samtidig som alle fikk diplom for deltagelse i junior-liga 2018-2019. Det ble utdelt medaljer til de 3 best plasserte lagene. Både spillere, foreldre, hall og krets var enige om at denne juniorliga`n hadde vært svært positiv opplevelse og fristet til gjentagelse kommende sesong.
En spesiell takk til hallpersonellet i Vallø Bowling og deres velvilje til å gjøre det hyggelig for oss andre. En stor takk også til Mette Irene Rasch-Fjeld som har vært den ansvarlige fra kretsen hver spilleomgang og ledet det hele med stø hånd.