Henning Rugsveen

1.til 4.mai på Flisa.
(Bowlinghallen Solør AS, Industriveien 13)

Klasser:
Herrer A, B, C, D, E og F.
Damer A, B, C, D, E og F.

Junior gutter og junior jenter med HC: 60 pst av differansen mellom 210 og snitt pr. 31.03 (maks 40 pr. serie).
Double: 1 dame-, 1 herre-klasse,
1 juniorklasse (jenter og gutter, HC teller med).

De som skal spille double må spille samtidig. Double-par meldes inn i gjesteboka så raskt som mulig.

Puljetider:
Torsdag: 11.00, 14.00 og 17.00.
Fredag: 14.00.
Lørdag: 12.00, 15.00.
Søndag: 12.00.

Alle klasser spiller 6 serier AM.

Påmelding: bowlingres.no.

Priser:
400,- for damer/herrer.
250,- for juniorer.

Premiering:
1/8 premiering i seniorklassene,
premie til alle juniorer.

Turneringsleder:
Camilla Berg Olsen.

Dersom det blir fullt klokka 11 og 17 1. mai, forbeholder kretsen seg retten til å kunne prioritere spillere blant de som også skal spille 5’er-cup-finaler i Kongsvinger samme dag. De siste påmeldte i disse puljene må eventuelt finne seg andre puljer.

Henning Rugsveen

Her er stillingen i 5'er-cupen etter åtte runder. Med to runder igjen å forbedre resultatene har vi tatt med det dårligste resultatet som hver enkelt spiller med nok turneringer kan bytte ut i parentes etter snitt.

Camilla Berg Olsen

Dessverre er det noe feil med opplasting av dokumenter på kretssidene for øyeblikket, men her er stillingen i 5'er-cupen etter fire runder. Listene er som i fjor sortert etter de som har flest starter fram til det er oppnådd seks runder, som skal telle i sammendraget.
Til finalen fra hvert spillested går en tredjedel av alle damer som har spilt minst seks turneringer og en femtedel av alle herrer som har spilt minst seks turneringer.

Camilla Berg Olsen

Dessverre er det noe feil med opplasting av dokumenter på kretssidene for øyeblikket, men her er stillingen i 5'er-cupen etter tre runder. Listene er som i fjor sortert etter de som har flest starter fram til det er oppnådd seks runder, som skal telle i sammendraget.
Til finalen fra hvert spillested går en tredjedel av alle damer som har spilt minst seks turneringer og en femtedel av alle herrer som har spilt minst seks turneringer.