Veikko Kotka

En trofast bowlingspiller i kretsen vår gikk bort 02.05.

Oddmund Halseth sovna inn 02.05 etter relativt kort tids sykeleie. Oddmund var en bauta og en stor humørspreder i hallen på Levanger igjennom 12 år. I fjor høst ble Oddmund syk, og borte fra konkurransebowling. Men han kom stadig på besøk hos oss i hallen på levanger når det skjedde noe. Etter sykdomsutbruddet mista Oddmund en del av førligheten det ene beinet, og fikk derfor ikke til å spille bowling, som var hans store lidenskap.. Jeg og flere av hans bowlingvenner besøkte ham flere ganger på sykehuset, og fikk kjørt ham til hallen.. Humøret var det samme, han fikk oss alle til å le, smile og føle oss bra..

Siste samtale hadde jeg med Oddmund for ca 10 dager siden, da han ringte meg for å fortelle at han var tilbake på sykehuset etter å ha falt hjemme og fått en trykk i ryggen.. Men positiv som han var, så dreide kun 1 minutt av samtalen seg om det.. Oddmund som den ildsjelen han var, var mer opptatt om ting gikk bra i hallen, og om jeg og de andre i hallen hadde det bra.. Vi lo mye i samtalen som vi alltid gjorde.. Jeg kunne ikke tro det når jeg fikk høre at han var borte i dag.. Oddmund ville blitt 67 år i Juni i år..

Halsethstriken er et eget uttrykk i vår hall, og det utrykket vil leve videre til evig tid. I helga setter vi opp en rosebukett i hallen og tenner lys for deg, Oddmund.. Du vil aldri bli glemt, ditt humør bør være til etterfølgelse.. Takk for at vi fikk bli kjent med deg!

På vegne av hallen på Levanger, Trondheim BK, TBKr og hans klubb Levanger BK lyser jeg fred over Oddmunds minne..