Odd Larønningen

Det har vært mye snakk om å få til en junior-liga for kretsens juniorer i lang tid. Etter å ha jobbet en del med dette å sett på hvilke muligheter vi har for å få det til ble det I kretsens styremøte 4 september bestemt at dette skulle det jobbes videre med.
I et møte 22 juni hvor de 4 klubbenes junior"trenere" ble innkalt ble det laget forslag til et reglement for en liga. 2 av de viktigste ting ble at et lag skulle bestå av kun 2 spillere og at alle kamper spilles på Vallø i Tønsberg.
Kretsen vil jobbe aktivt med at oppstart blir i oktober en gang. Ansvarlig utpekt person fra kretsstyret ble Odd Larønningen tlf.97657981. Er det noen som har innspill om ligaen så kan han kontaktes.

Odd Larønningen


Da er KM singel/dobbel for senior i Vestfold Telemark Bowlingkrets avsluttet og følgende vinnere ble kåret:

Single damer: Irene Abell Askerøi Jarlsberg BK ble Kretsmester, 2.plass: Mariann Olsen, Larvik BK og 3.plass: Mette Irene Rasch-Fjeld, Jarlsberg BK
Single herrer: Robert Lind Larvik BK ble Kretsmester, 2.plass: Aleksander Gran Persson, Jarlsberg BK og 3.plass: Rune Johansen Gokstad BK

Double for damer: Irene Abell Askerøi og Mette Irene Rasch-Fjeld, Jarlsberg BK ble Kretsmestere, 2.plass: Merete G. Stensrud og Lene Lillelien, Larvik BK
Double for herrer: Aleksander Gran Persson og Tom Faannessen, Jarlsberg BK ble Kretsmestere, 2.plass: Einar Kulseng og Svein Isaksen, Larvik BK og 3.plass: Henning Rugsveen og Thomas Undseth, Gokstad BK

Beste B-spiller: Henning Rugsveen, Gokstad BK, beste C-spiller: Tom Faannessen, Jarlsberg BK og beste D-F-spiller: Kjell Sandve, Gokstad BK

Odd Larønningen

Det ble fullt hus og mye god bowling på Down Town i Porsgrunn i Grenland BK`s juniortreff, lørdag 7 april. Gokstad BK stilte med 9, Grenland med 6, Jarlsberg med 1 og Larvik med 7 spillere.
Etter 4 serier med bowling ble det premieutdeling og mat til alle inne på Kinarestauranten. Alle virket å være svært fornøyd da de startet på hjemturen.
Se alle resultater her: https://www.bowlingres.no/turneringer/2018/juniortreff_down_town/#tab/Resultater

Odd Larønningen

Snart tid for vårt årlige kretsmesterskap i singel og dobbel for seniorer. Medaljer og pokaler ligger klare for å få sine rettmessige eiere i 2018.
Mesterskapet går 14-15 april på Vallø i Tønsberg.
Påmelding skjer til https://www.bowlingres.no/turneringer/2018/kmsgldbl_2018/#tab/Deltagere /> Dobbeltparrene melder dette inn til bowlingres.no eller til Vegard Rasch-Fjeld tlf. 90052042 i god tid før mesterskapets start.

Lykke til alle sammen!!!

Med vennlig hilsen
Styret VTBK

Odd Larønningen

Flere nye personer ble av årsmøte valgt inn i det nye styret i går kveld og består nå av:
· Leder: Vegard Rasch-Fjeld, Jarlsberg BK
· Nestleder: Tor Inge Geliassen, Larvik BK
· Sekretær: Mette Irene Rasch-Fjeld, Jarlsberg BK
· Kasserer: Odd Larønningen, Grenland BK
· Medlem: Hiep Van Huynh, Gokstad BK
· Varamedlem: Mariann Olsen, Larvik BK
· Varamedlem: Lene Lillelien, Larvik BK

Årsberetninger for sesongene 2016-2017 og 2017-2018 er lagt ut på denne hjemmeside under arkiv/dokumenterarkiv

Odd Larønningen

Larvik Bk arrangerte juniortreff for kretsens yngste spillere søndag 11 februar 2018.
Det ble spilt 4 serier og i 4 forskjellige klasser og vi fikk følgende premievinnere:
Yngre Jente: Nr.1 Cathrine Huynh Gokstad BK
Eldre gutt: Nr.1 Erik Lyngvard, nr.2 Andreas Åsulfsen Bjørge og nr.3 Magnus Hansen. Alle fra Larvik BK.
Yngre gutt: Nr.1 Alex Huynh Gokstad BK, nr.2 Fredrik Myrvang Ødegård Larvik BK og nr.3 Tobias Fransson Larønningen Grenland BK
U13: Nr.1 Alexander Christiansen Larvik BK
Pizza og premieutdeling ble det også tid til før hjemreise kunne starte.
En stor takk fra kretsstyret til Hallen, Larvik BK og Tor Inge Geliassen for et flott holdt treff på denne "OL-søndagen"

Du finner alle resultater her: https://www.bowlingres.no/turneringer/2018/juniortreff_2018/resultater/?Puljesegment=10857&Report=Standard

Odd Larønningen

INNKALLING TIL ÅRSMØTE I VTBK 2018
STED: Metro bowling Sandefjord
TID: Onsdag 28.02.18 klokken 18.30


Med henvisning til «Lov for Vestfold/Telemark Bowlingkrets», skal årsmøte foreta følgende.
1. Godkjenne innkallingen
2. Velge dirigent/referent
3. Godkjenne Sakslisten
4. Godkjenne de frammøtte representanter
5. Behandle årsmeldingen
6. Behandle kretsens regnskap i revidert stand
7. Behandle innkomne forslag
8. Fastsette kontingent
9. Vedta budsjett
10. Velge nye styremedlemmer (som er på valg)

Klubbene kan stille med det antall representanter som medlemstallet tilsier. Medlemstallet som gjelder er det i januar-2018 oppgitte i rapportene til Idrettskrets/NIF/VTBK.

Forslag som ønskes behandlet på årsmøte, må være VTBK i hende senest 25.02.184.

Bruk helst mail: irenes.express@gmail.com.
Kan også sendes til postadressen øverst i innkallingen.
Fullstendig saksliste, med innkomne forslag, vil være tilgjengelig ved møtestart.

Odd Larønningen

Hele 23 spillere (3 jenter og 20 gutter) stilte i dag opp i Metro Bowling og Lekeland, Sandefjord, for å spille om kretsmestertitlene i seks forskjellige klasser. Etter at alle hadde spilt sine 6 serier fikk vi følgende kretsmestere:
Yngre Jente: Cathrine Huynh Gokstad BK
Eldre Jente: Sofia Arenas Grenland BK
Yngre Gutt: Alex Huynh Gokstad BK
Eldre Gutt: Erik Lyngvard Larvik BK
Følgende ble kretsmestere i klassene Dobbel:
Yngre junior: Alex og Cathrine Huynh Gokstad BK
Eldre Junior: Fredrik Eik Søgnen og Sander Benden Grenland BK

Fullstendig resultatliste finner du her: https://www.bowlingres.no/turneringer/2018/km_junior_2018__vtbk/#tab/Resultater

Odd Larønningen

Søndag morgen klokken 10.00 starter årets kretsmesterskap i bowling for Vestfold og Telemark. Vertskap for arrangementet er Gokstad BK og VTBK og det forventes at det blir med ca. 20 spillere i de forskjellige klassene. Alle av kretsens 4 klubber stiller med spillere denne gang.

Til Spillerne: Husk å møt opp i god tid. Oppvarmingen starter kl. 09.50.

Odd Larønningen

Gokstad BK arrangerte søndag 17 desember juniorturnering for Vestfold og Telemark bowlingkrets. Hele 25 spillere stilte til start denne gang. For første gang på flere år stilte alle kretsens klubber med spillere.
Etter 4 serier med bowling ble det premieutdeling og pizza m/drikke etterpå. En stor takk til Gokstad, hallen og Hiep Van Huynh for et fint arrangement.

Larvik BK manglet innregistrering på noen av sine nye medlemmer så de mangler på vedlagt resultatliste: https://www.bowlingres.no/turneringer/2017/vtbk_juniortreff_1/#tab/Resultater

Odd Larønningen

INNKALLING TIL ÅRSMØTE I VTBK 2016

STED: Metro bowling Sandefjord
TID: Tirsdag 24.05.2016 klokken: 19.00

Med henvisning til «Lov for Vestfold/Telemark Bowlingkrets», skal årsmøte foreta følgende.


Godkjenne innkallingen
Velge dirigent/referent
Godkjenne sakslisten
Behandle årsmeldingen
Behandle kretsens regnskap i revidert stand
Behandle innkommende forslag
Fastsette kontingent
Vedta budsjett
Velge nye styremedlemmer

Klubbene kan stille med det antallet representanter som medlemstallet tilsier. Medlemstallet som gjelder er de siste som er innrapportert til Idrettskrets/NIF/VTBK.

Alle 4 klubbene i kretsen bes stille med representanter.

Odd Larønningen

KM sgl/dbl for senior ble holdt på Vallø i Tønsberg i helgen. 8 damer og 29 herrer stilte til start. Det ble spilt 6 serier europeisk uten finalespill denne gang. Baneforholdene var i år krevende da det virket som det var "tørt" i midten og "glattere" på siden. Det var oljet med husprofilen 41 fot. Følgende spillere mestret disse forholdene best og vi kan derfor gratulere Irene A Askerøi Jarlsberg og Thor Morten Bjørge Larvik som årets kretsmestere i singel. I dameklassen ble juniorjenta Emilie Mathisen fra Larvik nr.2, mens Irene Kragl Eckell Larvik ble nr.3. Jan Egil Hansen Larvik ble nr.2 i herreklassen med Odd Larønningen Grenland på 3 plass. Double damer ble vunnet av Irene Kragl Eckell og Merete G Stensrud Larvik med Rigmor Hansen og Irene A Askerøi på sølvplass. I herreklassen vant Jan Egil Hansen og Ole Jørgen Bakke Larvik forran Grenlands Jørn A Ålgårdstad og Odd Larønningen. Bronsemedaljene gikk til Geir Arne Sæthre og Rune Johansen Jarlsberg. Pris for beste: B-spiller gikk til Odd Larønningen Grenland; C-spiller til Magnar Hansen Jarlsberg og D-E-F-spiller til Irene A Askerøi.

Odd Larønningen

17 av kretsens juniorer og mange familiemedlemmer hadde en fin bowlingdag på Down Town bowling i Porsgrunn søndag 10 april. Etter 5 serier med bowling ble det premieutdeling og mat inne på Kinarestauranten. 3 av kretsens 4 klubber hadde juniorer med. I klassen Eldre jente vant Anniken Vik Hansen Grenland. Eldre gutt: Reimon Løvsjø, nr.2 Fredrik Eik Søgnen og nr.3 Erik Edvardsen, alle 3 fra Grenland. Yngre gutt ble vunnet av Sander Benden Grenland, nr.2 Alex Huynh Gokstad og nr.3 Tor Richard Edvardsen Larvik.
Kretsstyret takker Grenland BK og Down Town bowling som var arrangører

Odd Larønningen

Juniorspillere i Vestfold og Telemark inviteres til juniorturnering på Down Town bowling i Porsgrunn

Søndag 10 april 2016. Klokka 12.00

5 serier europeisk spill i alle klasser

Klasser: Eldre/yngre gutt/jente og klassene U13 og U11

Påmelding: Kr. 200,-

Vi samles inne på Kinarestauranten ved bowlinghallen
rett etter at spillet er ferdig for premieutdeling og mat

Påmelding gjøres til: Jørn Andre Ålgårdstad tlf. 91194412


Klubbene: Jarlsberg BK, Gokstad BK, Larvik BK og Grenland BK inviteres med sine barn-/juniorer-spillere.

Hilsen Grenland BK
v/Anniken, Jørn Andre og Odd L.

Odd Larønningen

Totalt 3 jenter og 12 gutter stilte til start i årets KM-junior sgl/dbl som ble spilt på Vallø i Tønsberg søndag 24 januar. 6 stk. Eldre Gutt, 5 stk. Yngre Gutt, 2 stk. Eldre Jente og 2 stk U13. Kretsstyret gratulerer alle medaljevinnerne i klubbene Gokstad, Grenland og Larvik som fordelte medaljene godt seg imellom.
Resultater i singelklassene:
Alex Huynh Gokstad vant og er kretsmester i klassenYngre Gutt. Sølvmedalje gikk til Tor Richard Edvardsen Larvik og Bronsemedalje til Sander Benden Grenland.
Reimon Løvsjø Grenland vant og er kretsmester i klassen Eldre Gutt. Sølvmedalje til Fredrik Eik Søgnen Grenland og Bronsemedalje til Kristian Hansen Grenland.
Emilie Mathisen Larvik vant og er kretsmester i klassen Eldre Jente. Sølvmedale til Anniken Hansen Vik Grenland.
Resultater Double
Eldre junior: Fredrik Eik Søgnen og Kristian Hansen Grenland vant og er kretsmestere. Sølvmedaljer til Emilie Mathisen og Tor Richard Edvardsen Larvik. Bronsemedaljer til Reimon Løvsjø og Martin Bringsværd Grenland.
Yngre junior: Alex Huynh og Namo Kallik Hamid Gokstad vant og er kretsmestere. Sølvmedaljer til Sander Benden og Tobias Fransson Larønningen Grenland.

Odd Larønningen

Kretsstyret Gratulerer alle medaljevinnerene og spesielt da Jarlsberg damer og Gokstad herrer som kretsmestere 2015. Styret takker også Jarlsberg BK (v/Therese) og Vallø bowlinghall for et flott gjennomført mesterskap. Kommende KM-lag mesterskap for 2016 blir forsøkt arrangert til høsten, men som kjent er det ikke mange haller i vår krets som kan/vil holde slike mesterskap på den tiden av året. Vi i kretsstyret skal gjøre det vi kan for å få det til.

Resultater:
Herrer: 1 Gokstad BK, 2 Jarlsberg BK og 3 Grenland BK
Damer: 1 Jarlsberg BK

Odd Larønningen

Vi Gratulerer
Merete Gjertsen Stensrud Larvik BK og Alexsander Halvorsen Gokstad BK som vinnere i singelklassene.
I double damer vant Irene Kragl Eckell og Merete Gjertsen Stensrud Larvik BK, mens herreklassen ble vunnet av Neal Karlsen Staines og Roar Gran Persson Jarlsberg BK.
Beste B-spiller: Roar Gran Persson Jarlsberg BK
Beste C-spiller: Magnar Hansen Jarlsberg BK
Beste D,E,F-spiller: Harald Årneshaugen Gokstad BK

VTBK`s styre takker Roar Lundquist, hallen og Jarlsberg BK for et flott arrangert KM der 7 damer og 28 herrer deltok.

Alle resultater finnes på bowlingres.no: http://www.bowlingres.no/turneringer/2015/km_sgldbl_vtbk/

Odd Larønningen

VTBK stiller med 1 lag i ungdomslekene på Lillehammer som starter i dag med åpningsermoni. Bowlingkampene må spilles i Hamar og vårt lag består av Emilie Mathisen Larvik, Kristian Hansen Grenland, Mohammad Jafari Gokstad og Øyvin Kulseng Larvik. Med som leder er Hiep Huynh Gokstad. Vi ønsker dem lykke til!

Odd Larønningen

22 spillere stilte til start i årets KM-junior sgl/dbl som ble spilt på Vallø i Tønsberg lørdag den 17 januar. Kretsstyret i VTBK vil med dette gratulerer følgende kretsmestere: Eldre jente: Emilie Mathisen Larvik BK (2 deltagere). Eldre gutt: Amiri Morteza Grenland BK (7 deltagere). Yngre Jente: Sofia Arenas Grenland BK (1 deltager). Yngre gutt: Fredrik Eik Søgnen Grenland BK (6 deltagere)
I Double Eldre junior vant: Amiri Morteza/Kristian Hansen Grenland BK, mens Yngre junior ble vunnet av Alex Huynh/Mohammad Jafari Gokstad BK.
I barneklassene U13 og U11 deltok det 6 stk.

En stor takk til Roar Lindquist, Jarlsberg BK og Vallø bowlinghall for et godt gjennomført mesterskap.

Odd Larønningen

Det var stort oppmøte av barn og unge fra 3 klubber i Metro Bowling & Lekeland Sandefjord søndag morgen 14 des. kl.09.30. 4 serier ble spilt og etterpå ble det både pizza, brus, medaljer og marsipangriser til alle deltagene.

20 spillere stilte til start denne gang fordelt i følgende 6 klasser: 6 stk. i eldre gutt, 1 stk. i eldre jente, 5 stk. i yngre gutt, 1 stk. i yngre jente, 3 stk. i U13 og 4 stk. i U11.
Kretsstyret takker Gokstad V/Anne Karin og Alexander for et flott gjennomført arrangement.

Odd Larønningen

Søndag 7 desember ble siste del av et aktivitetslederkurs (modul 3 og 4) holdt på Metro bowling Sandefjord. Regelverk, utstyr og slippteknikk ble gjennomgått av Linda Olafsson fra NBF. Alle kursdeltagerne fikk prøve seg på banene både som trenere/instruktører og elever.
Etterpå var alle enige om at det hadde vært et lærerikt kurs og at vi måtte ta det videre i vårt arbeid med barn og unge i klubbene våre.

Følgende er nå godkjente aktivitetsledere: Anne Karin Hagmansen, Simen Lehmann og Hiep Van Huynh fra Gokstad BK. Hans Arild Grønstad, Odd Larønningen, Thomas Rode Hansen og Jan van Dam alle fra Grenland BK.

Odd Larønningen

Det er 11 påmeldt til onsdagskveldens aktivitetslederkurs del 1 i Metro bowlinghall Sandefjord. Kurset starter kl.17.00 og varer til 21.00. Det er plass til fler så det er bare å stille opp for etternølere i kretsen/klubbene våre.

Del 2 av kurset blir også på Metro Bowling i Sandefjord. Søndag 7 desember med start kl. 12.00. Kurset varer til kl.18.00. Modul 3 (Regelkunskap) modul 4 (utstyr og slippteknikk)

Odd Larønningen

Larvik`s førstelag i herreklassen holdt ledelsen (236 pinner) de hadde etter gårdagens innledende spill helt til slutt i dagens finalespill. Ledelsen krympet i finalespillet, men Larvik holdt nervene under kontroll og vant til slutt med 118 pinner. Gokstad tok sølvet og Jarlsberg 2 bronse.
I dameklassen ledet Jarlsbergdamene etter gårdagens innledende spill, men måtte i dagens finaler se seg slått av de litt mer erfarene Larviksdamene.
Kretsstyret gratulerer alle vinnerne og takker Jarlsberg BK v/Roar Lindquist for et flott arrangert KM.

Premievinnere
Herrer:
Gullmedaljer og vandrepokal: Larvik 1. Med på laget var: Øyvin Kulseng, Jan Egil Hansen, Henning Rugsveen og "far sjøl" Einar Kulseng.
Sølvmedaljer: Gokstad
Bronsemedaljer: Jarlsberg 2
Damer:
Gullmedaljer og vandrepokal: Larvik. Med på laget var: Camilla Berg Olsen, Elisabeth Windvik, Merete Gjertsen Stensrud, Lene Lillelien og Monica Lillelien.
Sølvmedaljer: Jarlsberg

Odd Larønningen

Det er påmeldt tilsammen 12 lag i kommende helgs lag-KM senior som spilles på Vallø i Tønsberg.
Dameklassen: Jarlsberg og Larvik
Herreklassen: Gokstad 1 lag, Grenland 3 lag, Jarlsberg 3 lag og Larvik 3 lag.

Det skal spilles 3 serier innledende på lørdag med puljer kl.10.00 og kl.13.00.
Begge damelagene og de 4 beste herrelagene går til finalespill på søndag kl.10.00.

Kretsstyret ønsker alle lagene lykke til!
Medaljer og vandrepokaler venter på nye eiere.